Ga naar hoofdinhoud

Herroepingsrecht

U heeft het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van redenen te annuleren. Na annulering heeft u nog eens 14 dagen om uw product te retourneren. We zullen de volledige bestelwaarde, inclusief verzendkosten, terugbetalen zodra we het product ontvangen. Let op: de kosten voor het retourneren van uw huis naar onze online winkel zijn voor uw rekening. Deze kosten bedragen ongeveer €7,25 per pakket; voor exacte tarieven, raadpleeg de website van uw vervoerder.

Bij het retourneren van een product, zorg ervoor dat het terug naar ons wordt gestuurd met alle meegeleverde accessoires en, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele staat en verpakking. Om dit proces te starten, kunt u contact met ons opnemen via info@koopvlag.nl. Wij verbinden ons ertoe het verschuldigde bestelbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retourregistratie terug te betalen, mits het product in goede staat is geretourneerd.

Maatwerkbestellingen

Producten die u via onze webshop koopt en die op maat worden gemaakt volgens uw specificaties, komen niet in aanmerking voor het herroepingsrecht. De verkoop is definitief na succesvolle betaling.

Klachten

Mocht u klachten hebben, meld dit dan binnen 3 werkdagen na ontvangst van het product. Ons doel is om uw klacht zo snel mogelijk te behandelen zodat u snel van uw print kunt genieten. Binnen 24 uur na het indienen van uw klacht ontvangt u een reactie van ons. Stuur uw klacht, samen met relevante foto’s, naar info@koopvlag.nl of dien een help ticket in op onze website.

Oplossing

Na evaluatie van uw klacht, zullen we u binnen 3 werkdagen na ontvangst van het geretourneerde product een passende oplossing bieden. Dit kan in de vorm van een nieuw foto product, een voucher of een terugbetaling van het aankoopbedrag. Als u kiest voor een terugbetaling, zullen we deze binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde product in goede staat verwerken.